Gusanda Latova Ngerti Lagu MP3 dan Video Download

Gusanda Latova Ngerti

Gambar Gusanda Latova Ngerti

Listen: 22.8K

Date: 02 Apr 2021

Duration: 4:30

Likes: 1.7K

Gusanda Latova Ngerti Video :

Description:

Gusanda Latova Ngerti, Kelingan jaman mbiyen
Ra bakal kelalen
Di siyo siyo koyo barang balen

Loro atine paten
Leh nglarani kesuen
Amben masalah mesti tak gawe wanen
Tengah dalan, malah kowe njaluk leren

Kabeh wes tak kekke
Tapi mesti diiklaske
Aku pengen bahagia
Meski ra karo dia
Sabar bakalane indah

Lungo wae karo kae
Seng ono segalane
Rabakal aku nahan suwe suwe

Misal iso mbaleni
Kedadenan sek wingi
Mungkin iseh bareng teko saiki
Pie meneh, aku kudu sadar diri

Kowe rabakal ngerti
Aku aleh nggelani
Mungkin ngene takdire
Kowe jodoh karo liyane

Wes entek tangisanku
Ngepikirno awakmu
Kuharap kau bahagia
Meski ora bersama
Hoouwo ho oo
Ngebuka lembaran baru

Hu..ho..ho
Wo sya nana

Cukup teko saiki
Dewe kudu kuat ati
Ndelok ngarep ati ati
Jaga dirimu disini
Ooo oo
Kabeh ojo digelani
Aku pamit undur diri..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gusanda Latova Ngerti Mp3 Gratis, download mp3 Gusanda Latova Ngerti, download musik Gusanda Latova Ngerti, download Video Gusanda Latova Ngerti, Gusanda Latova Ngerti mp4
Download Lagu