Putri Sagita Roso Tresno Iki Lagu MP3 dan Video Download

Putri Sagita Roso Tresno Iki

Gambar Putri Sagita Roso Tresno Iki

Listen: 81.8K

Date: 12 Mar 2021

Duration: 4:12

Likes: 431

Putri Sagita Roso Tresno Iki Video :

Description:

Putri Sagita Roso Tresno Iki, Roso tresno iki
Tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe
Di hatiku

Roso sayang iki
Mung kanggo sliramu
Ra ono liyane
Ning atiku yo mung ono kowe

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Roso tresno iki
Tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe
Di hatiku

Roso sayang iki
Mung kanggo sliramu
Ra ono liyane
Ning atiku yo mung ono kowe

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Tak ucap ono ing lathi
Tak simpen ning njero ati
Tak jogo tekaning pati
Tresno iki mung kanggo sliramu

Tresno iki mung kanggo sliramu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Putri Sagita Roso Tresno Iki Mp3 Gratis, download mp3 Putri Sagita Roso Tresno Iki, download musik Putri Sagita Roso Tresno Iki, download Video Putri Sagita Roso Tresno Iki, Putri Sagita Roso Tresno Iki mp4
Download Lagu