Maruh Welas Anggun Pramudita Lagu MP3 dan Video Download

Maruh Welas Anggun Pramudita

Gambar Maruh Welas Anggun Pramudita

Listen: 7K

Date: 29 Dec 2020

Duration: 4:44

Likes: 172

Maruh Welas Anggun Pramudita Video :

Description:

Maruh Welas Anggun Pramudita, Bengen jare sayang
Sing ono liyo
Tapi nyatane riko suloyo
Riko gawe tatu batin iki
Maruh welas hang isun duweni

Kadung riko tego
Isun ugo tego
Nganggep riko sing ono
Timbang ati nisun kemulan loro
Sun lilakno urip tanpo riko

Welas isun wis ilang
Mergo riko abot wong liyan
Umpomo riko hang sun gawe gedigi
Opo magih tetep kadung melasi

Lalekne teko urip riko
Roso welas hang tau ono
Batin isun sing biso maning nerimo
Masio riko teko jalok sepuro

Kadung riko tego
Isun ugo tego
Nganggep riko sing ono
Timbang ati nisun kemulan loro
Sun lilakno urip tanpo riko

Welas isun wis ilang
Mergo riko abot wong liyan
Umpomo riko hang sun gawe gedigi
Opo magih tetep kadung melasi

Lalekne teko urip riko
Roso welas hang tau ono
Batin isun sing biso maning nerimo
Masio riko teko jalok sepuro

Masio riko teko jalok sepuro
Hoooo...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Maruh Welas Anggun Pramudita Mp3 Gratis, download mp3 Maruh Welas Anggun Pramudita, download musik Maruh Welas Anggun Pramudita, download Video Maruh Welas Anggun Pramudita, Maruh Welas Anggun Pramudita mp4
Download Lagu