Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis Lagu MP3 dan Video Download

Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis

Gambar Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis

Listen: 6.6K

Date: 17 Oct 2020

Duration: 6:32

Likes: 265

Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis Video :

Description:

Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis, Aku isih tresno karo kowe
Yen rino wengi kelingan wae
Tapi aku raisoh ngetrapne
Karo atimu sing tok rasakke

Aku isih iso berubah
Kelakuanku sing ra genah

Reff:
Saiki aku uwis ngerti
Tresnamu kui
Tulus tekan ning ati

Senadyan aku rung gemati
Aku ora gelo mlebu
Ning uripmu

Aku isih tresno karo kowe
Yen rino wengi kelingan wae
Tapi aku raisoh ngetrapne
Karo atimu sing tok rasakke

Aku isih iso berubah
Kelakuanku sing ra genah

Reff:
Saiki aku uwis ngerti
Tresnamu kui
Tulus tekan ning ati

Senadyan aku rung gemati
Aku ora gelo mlebu
Ning uripmu

Tak ngapuro awakmu
Kesalahanmu wis berlalu
Lalekno kabeh iki
Tresno iki uwis mati

Reff:
Saiki aku uwis ngerti
(ngerti piye..)
Tresnamu kui
Tulus tekan ning ati
(wis lalekno kabeh iki..)

Senadyan aku rung gemati
(terus piye..)
Aku ora gelo mlebu
(tresno iki uwis mati..)

Saiki aku uwis ngerti
(ngerti piye..)
Tresnamu kui
Tulus tekan ning ati
(wis lalekno kabeh iki..)

Senadyan aku rung gemati
(terus piye..)
Aku ora gelo mlebu
Ning uripmu

Aku ora gelo mlebu
Ning uripmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis Mp3 Gratis, download mp3 Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis, download musik Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis, download Video Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis, Aku Isih Tresna Pandemi Ft Anis mp4
Download Lagu