Wkpkru Saktenane Lagu MP3 dan Video Download

Wkpkru Saktenane

Gambar Wkpkru Saktenane

Listen: 6K

Date: 28 Oct 2020

Duration: 6:04

Likes: 117

Wkpkru Saktenane Video :

Description:

Wkpkru Saktenane, Mendung peteng
Tutupono iluh iki
Sing mili deres ono pipi
Tambanono loroku ning jero ati
Rangkulen aku, balio ning sandingku

Udan riwis-riwis
Ora uwes nggonku nangis
Yen eleng kowe koyongene larane
Sak iki aku uwes ngrumangsani
Nyatane esemmu, udu dinggo aku

Reff:
Saktenane ati iki
Durung lilo
Ngeculne awakmu luwih milih
Uwong liyo

Jujur sak jerone atiku
Iseh ono jenengmu
Tulung balio kancanono aku

Udan riwis-riwis
Ora uwes nggonku nangis
Yen eleng kowe koyongene larane
Sak iki aku uwes ngrumangsani
Nyatane esemmu, udu dinggo aku

Reff:
Saktenane ati iki
Durung lilo
Ngeculne awakmu luwih milih
Uwong liyo

Jujur sak jerone atiku
Iseh ono jenengmu
Tulung balio kancanono aku

Reff:
Saktenane ati iki
Durung lilo
Ngeculne awakmu luwih milih
Uwong liyo

Jujur sak jerone atiku
Iseh ono jenengmu
Tulung balio kancanono aku

Saktenane ati iki
Durung lilo
Ngeculne awakmu luwih milih
Uwong liyo

Jujur sak jerone atiku
Iseh ono jenengmu
Tulung balio kancanono aku
Tulung balio kancanono aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Wkpkru Saktenane Mp3 Gratis, download mp3 Wkpkru Saktenane, download musik Wkpkru Saktenane, download Video Wkpkru Saktenane, Wkpkru Saktenane mp4
Download Lagu