Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo

Gambar Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo

Listen: 13.1K

Date: 14 Jan 2021

Duration: 4:02

Likes: 449

Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo Video :

Description:

Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo, Mung isun hang biso nambani
Kangene riko
Yong isun panggone sendenan
Welase riko

Sing kiro riko biso
Adoh nyang awak isun

Reff:
Sing keneng dipenggak
Riko nyang isun
Masio leleran welas hang ono
Koyo tah segoro lan pesisire
Sing bakalan ono pisah pisahe

Mung isun hang biso nambani
Kangene riko
Yong isun panggone sendenan
Welase riko

Sing kiro riko biso
Adoh nyang awak isun

Reff:
Sing keneng dipenggak
Riko nyang isun
Masio leleran welas hang ono
Koyo tah segoro lan pesisire
Sing bakalan ono pisah pisahe

Sing keneng dipenggak
Riko nyang isun
Masio leleran welas hang ono
Koyo tah segoro lan pesisire
Sing bakalan ono pisah pisahe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo, download musik Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo, download Video Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo, Luluk Darara Mung Isun Ska Koplo mp4
Download Lagu