Jihan Audy Lali Bojo Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy Lali Bojo

Gambar Jihan Audy Lali Bojo

Listen: 19.4K

Date: 08 Jan 2021

Duration: 4:49

Likes: 636

Jihan Audy Lali Bojo Video :

Description:

Jihan Audy Lali Bojo, Mas opo kowe wes lali karo bojomu
Mas opo kowe wes lali karo omahmu

Aku ngenteni kowe
Ku mbok cangar neng kene
Dek kene koe eling
Iki wayahe muleh

Mas opo’o kowe berubah karo sayangmu
Mas opo’o kowe berubah karo sikapmu

Opo memang wes ono
Ati karo wong liyo
Sakjane kurang opo
Nggonku ngerteni tresnomas aku ngerti kau berubah
Aku ngerti kau tak sayang
Melupakan cinta kita

Mas masio aku ra lilo
Kowe karo wadon liyo
Gawe gelo atiku, mas kowe tego

Sakjane loro ning atiku
Tapi aku tetap akan selalu menunggu
Sakjane loro ning rogoku
Tapi aku tetap akan selalu denganmu

Opo memang wes ono ati karo wong liyo
Sakjane kurang opo nggonku ngerteni tresno

Mas aku ngerti kau berubah
Aku ngerti kau tak sayang, melupakan cinta kita
Mas masio aku ra lilo kowe karo wadon liyo
Gawe gelo atiku, mas kowe tego

Sakjane loro ning atiku
Tapi aku tetap akan selalu menunggu
Sakjane loro ning rogoku
Tapi aku tetap akan selalu denganmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy Lali Bojo Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy Lali Bojo, download musik Jihan Audy Lali Bojo, download Video Jihan Audy Lali Bojo, Jihan Audy Lali Bojo mp4
Download Lagu