Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha Lagu MP3 dan Video Download

Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha

Gambar Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha

Listen: 5.7K

Date: 11 Oct 2020

Duration: 5:40

Likes: 165

Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha Video :

Description:

Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha, Ora tak anggep kowe ngomong ke aku
Ora tak pikir ngomongo sak gelemu
Tak lurus wae ngurusi butuhku
Sing penting yakin manut karep atiku

Sak tenane aku ngerti kowe iri karo aku
Bola bali kowe ngomong
Tapi ning mburiku
Sakjane aku kudu ngguyu

Koyo wong kurang kerjaan
Ngurusi elek e liyan
Mbok pikir kowe kui koyo wis apik tenan
Tibabe penak sing nyawang

Maido...sak karepmu
Ora ngaruh ning uripku
Ngomongo sak senengmu
Paling penak pikiren karo mlaku

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir keri

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir mburi

Sak tenane aku ngerti kowe iri karo aku
Bola bali kowe ngomong
Tapi ning mburiku
Sakjane aku kudu ngguyu

Koyo wong kurang kerjaan
Ngurusi elek e liyan
Mbok pikir kowe kui koyo wis apik tenan
Tibake penak sing nyawang

Maido...sak karepmu
Ora ngaruh ning uripku
Ngomongo sak senengmu
Paling penak pikiren karo mlaku

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir keri

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir mburi

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir mburi

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha Mp3 Gratis, download mp3 Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha, download musik Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha, download Video Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha, Penak Sing Maido Dj Santuy Intan Chacha mp4
Download Lagu