Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki

Gambar Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki

Listen: 91.9K

Date: 14 Oct 2020

Duration: 4:22

Likes: 2.9K

Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki Video :

Description:

Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki, Sesandingan selawase
Janji sing tau pok ucapne
Ora bakal cidro nadyan
Akeh panggudo sing ono

Nanging saiki sing ono
Sumpah janjimu suloyo
Kowe cidro malah gandeng
Karo wong lio

Reff :
Ibarat koyo wong nggraji angin
Nresnani slirane sing raono wujute
Bebasan wong nyidam kang lagi pingin
Yen durung keturutan
Ora biso nglaleke karepe

Sesandingan selawase
Janji sing tau pok ucapne
Ora bakal cidro nadyan
Akeh panggudo sing ono

Nanging saiki sing ono
Sumpah janjimu suloyo
Kowe cidro malah gandeng
Karo wong lio

Reff :
Ibarat koyo wong nggraji angin
Nresnani slirane sing raono wujute
Bebasan wong nyidam kang lagi pingin
Yen durung keturutan
Ora biso nglaleke karepe

Ibarat koyo wong nggraji angin
Nresnani slirane sing raono wujute
Bebasan wong nyidam kang lagi pingin
Yen durung keturutan
Ora biso nglaleke karepe
Koyo nggraji.. angin
Nresnani.. sliramu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki, download musik Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki, download Video Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki, Safira Inema Nggraji Angin Tirik Sis Simingki mp4
Download Lagu