Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran Lagu MP3 dan Video Download

Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran

Gambar Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran

Listen: 55.8K

Date: 29 Jan 2021

Duration: 3:58

Likes: 1K

Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran Video :

Description:

Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran, Opo aku salah
Yen aku duweni tresno
Opo aku salah
Yen aku duweni roso

Lakok dilalah koe seneng karo akoeh
Walkamdulilah
Kowe dadi sayang okoehhh

Reff:
Aku rondho anyaran
Ku butuh perhatian
Kesepian golek anget-angetan

Rondo opo perawan
Penting duwe bolongan
Rupo ayu kuwi ora jaminan

Ling kolang kaling
Sing penting iso mangkring
Jagung sak klobote
Pengen ngambung sak nyokote

Kediri kota ne
Pare kecamatene luket ketane
Di jamin puas rasane

Opo aku salah
Yen aku duweni tresno
Opo aku salah
Yen aku duweni roso

Lakok dilalah koe ugo tresno aku
Walkamdulilah
Kowe dadi sayang okoehhh

Reff:
Aku rondho anyaran
Ku butuh perhatian
Kesepian golek anget-angetan

Rondo opo perawan
Penting duwe bolongan
Rupo ayu kuwi ora jaminan

Reff:
Aku rondho anyaran
Ku butuh perhatian
Kesepian golek anget-angetan

Rondo opo perawan
Penting duwe bolongan
Rupo ayu kuwi ora jaminan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran Mp3 Gratis, download mp3 Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran, download musik Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran, download Video Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran, Raja Panci Ft Mala Agatha Dudo Rondo Anyaran mp4
Download Lagu