Loro Ati Salam Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Loro Ati Salam Tresno

Gambar Loro Ati Salam Tresno

Listen: 1.3M

Date: 30 Jun 2020

Duration: 5:13

Likes: 17.6K

Loro Ati Salam Tresno Video :

Description:

Loro Ati Salam Tresno, Sumilir angin wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang...aku tulus tresno slirahmu...huuu

Reff:
Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang...aku tulus tresno slirahmu...huuu

Reff:
Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Reff:
Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Loro Ati Salam Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Loro Ati Salam Tresno, download musik Loro Ati Salam Tresno, download Video Loro Ati Salam Tresno, Loro Ati Salam Tresno mp4
Download Lagu