Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji

Gambar Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji

Listen: 15.7K

Date: 09 Oct 2020

Duration: 4:42

Likes: 719

Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji Video :

Description:

Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji, Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Mas kowe sing tak sayang
Dudu liane yo mung karo kowe
Kabeh wis tak lakoni
Kabeh wes tak turuti
Yomung siji jaluk pangertimu

Ning tugu jam kowe ngucap janji
Bakal ngancani urip lan matiku
Nanging kowe mblenjani
Gawe loro ning ati
Medot janji demi wedok kuwi

Reff:
Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Kowe sing tak wanti
Malah mblenjani
Jare arep ngancani
Dadane ngapusi

Ning tugu jam kowe ngucap janji
Bakal ngancani urip lan matiku
Nanging kowe mblenjani
Gawe loro ning ati
Medot janji demi wedok kuwi

Reff:
Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Bondo dunyo ra di gowo mati
Bondo dunyo
Ra di gowo mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji, download musik Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji, download Video Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji, Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji mp4
Download Lagu