Lali Soro Mantan Karbitan Lagu MP3 dan Video Download

Lali Soro Mantan Karbitan

Gambar Lali Soro Mantan Karbitan

Listen: 3K

Date: 26 Dec 2020

Duration: 5:34

Likes: 225

Lali Soro Mantan Karbitan Video :

Description:

Lali Soro Mantan Karbitan, Hey mantan, piye kabarmu saiki
Sing mbiyen ngomong sayang, nanging ngilang
Hey mantan, tak pikir koe lali
Nggawe cidro saiki ngajak mbalik

Sory-sory tan, kok lucu tenan
Koe pede teko mung ngajak balikan
Matur suwun tan, wis tau sayang
Masio lamis, mergo koe mantan karbitan

Aku sing kadung loro mergo tau mbok tinggal
Saiki kadung nyaman mergo nerimo kahanan
Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Hey mantan, tak pikir koe lali
Nggawe cidro saiki ngajak mbalik

Sory-sory tan, kok lucu tenan
Koe pede teko mung ngajak balikan
Matur suwun tan, wis tau sayang
Masio lamis, mergo koe mantan karbitan

Sory-sory tan, kok lucu tenan
Koe pede teko mung ngajak balikan
Matur suwun tan, wis tau sayang
Masio lamis, mergo koe mantan karbitan

Aku sing kadung loro mergo tau mbok tinggal
Saiki kadung nyaman mergo nerimo kahanan
Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Aku sing kadung loro mergo tau mbok tinggal
Saiki kadung nyaman mergo nerimo kahanan
Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Sepuro kulo wegah nek balikan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lali Soro Mantan Karbitan Mp3 Gratis, download mp3 Lali Soro Mantan Karbitan, download musik Lali Soro Mantan Karbitan, download Video Lali Soro Mantan Karbitan, Lali Soro Mantan Karbitan mp4
Download Lagu