Benner Tulisan Kenangan Lagu MP3 dan Video Download

Benner Tulisan Kenangan

Gambar Benner Tulisan Kenangan

Listen: 3.3K

Date: 21 Jan 2021

Duration: 5:48

Likes: 394

Benner Tulisan Kenangan Video :

Description:

Benner Tulisan Kenangan, Wengi iki tak tuliske
Kenangan pas mbiyen aku ro koe
Mbiyen koe ngucap janji tekane mati
Ora bakal tok blenjani

Janji sumpah lan setio
Awak dhewe bebarengan
Tapi mengapa kau tinggalkan diriku
Kau pergi cari yang baru

Reff:
Ngapuranen awakku
Wes gawe loro atimu
Wes mblenajni janji
Seng biyen karo koe

Kabeh wes tak ikhlaske
Senajan ngene dalane
Bakal tak tompo
Yen ngene akhire

Janji sumpah lan setio
Awak dhewe bebarengan
Tapi mengapa kau tinggalkan diriku
Kau pergi cari yang baru

Reff:
Ngapuranen awakku
Wes gawe loro atimu
Wes mblenajni janji
Seng biyen karo koe

Kabeh wes tak ikhlaske
Senajan ngene dalane
Bakal tak tompo
Yen ngene akhire

Wes rasah diteruske
Yen pancen iki takdire
Saiki wes dhewe-dhewe
Mugo oleh sing liyane

Reff:
Ngapuranen awakku
Wes gawe loro atimu
Wes mblenajni janji
Seng biyen karo koe

Kabeh wes tak ikhlaske
Senajan ngene dalane
Bakal tak tompo
Yen ngene akhire
Bakal tak tompo
Yen ngene akhire
Mugo oleh ganti
Iso langgeng selawase..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Benner Tulisan Kenangan Mp3 Gratis, download mp3 Benner Tulisan Kenangan, download musik Benner Tulisan Kenangan, download Video Benner Tulisan Kenangan, Benner Tulisan Kenangan mp4
Download Lagu