Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni

Gambar Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni

Listen: 97.2K

Date: 17 Nov 2020

Duration: 4:51

Likes: 3.3K

Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni Video :

Description:

Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni, Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Reff:

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuangankul
Dadi esemmu ning uripmu

Reff:

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe
Pancen dudu jodone

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni, download musik Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni, download Video Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni, Safira Inema Aku Ikhlas Yowes Rapopo Rasah Di Getuni mp4
Download Lagu