Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene Lagu MP3 dan Video Download

Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene

Gambar Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene

Listen: 30.1K

Date: 02 Feb 2021

Duration: 6:03

Likes: 0.9K

Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene Video :

Description:

Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene, Ngopo kerep ono masalah
Opo mergo aku sing salah
Sitik sitik kok gawe ribut
Marai suwe suwe semaput

Hubungan iki wis suwe leh njalani
Tresnaku ro kowe tulus ning ati
Aku yo percoyo marang sliramu
Tresnamu ra bakal luntur nggo aku

Karepku yo mung siji panyuwunku
Ojo gampang terpengaruh
Omongan sing mlebu
Gawe awakmu slalu
Mikir elek ning aku
Sayang tulung ojo begitu

Reff:
Nek kowe ngerti kabeh kahananku
Mung berdasarkan jarene
Ojo gampang percoyo

Mas aku ra bermaksud
Menyakiti hatimu
Aku mung wedi kelangan sliramu

Yowis ayo diperbaiki
Hubungane ben podo wingi
Aku ro kowe tetep dadi siji

Sak lawase tekane pati
Ora ono sing iso ngganti
Sing tenang ojo nganti ingkar janji

Karepku yo mung siji panyuwunku
Ojo gampang terpengaruh
Omongan sing mlebu
Gawe awakmu slalu
Mikir elek ning aku
Sayang tulung ojo begitu

Reff:
Nek kowe ngerti kabeh kahananku
Mung berdasarkan jarene
Ojo gampang percoyo

Mas aku ra bermaksud
Menyakiti hatimu
Aku mung wedi kelangan sliramu

Yowis ayo diperbaiki
Hubungane ben podo wingi
Aku ro kowe tetep dadi siji

Sak lawase tekane pati
Ora ono sing iso ngganti
Sing tenang ojo nganti ingkar janji
Sing tenang ojo nganti ingkar janji..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene Mp3 Gratis, download mp3 Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene, download musik Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene, download Video Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene, Hjr X May Ratri Berdasarkan Jarene mp4
Download Lagu