Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo Lagu MP3 dan Video Download

Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo

Gambar Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo

Listen: 2.8K

Date: 24 Jan 2021

Duration: 5:35

Likes: 390

Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo Video :

Description:

Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo, De ngertenono... ngertenono roso iki
Kabehane wis tak turuti tapi kowe mbedo ati

Mas sepurane... sepurane aku lungo
Ninggalke angen-angenmu nyanding awaku

Opo aku kudu sugih gagah rupo
Opo balunganku cilik kowe lungo
Titenono mengko nek aku wis mulyo
Kowe bakale kuciwo

Sepurane aku lungo ninggal crito
Mergo tresnoku wis sudo gawe loro
Mung iso dedungo kowe urip mulyo
Bahagia karo wong liyo

Mas sepurane... sepurane aku lungo
Ninggalke angen-angenmu nyanding awaku

Opo aku kudu sugih gagah rupo
Opo balunganku cilik kowe lungo
Titenono mengko nek aku wis mulyo
Kowe bakale kuciwo

Sepurane aku lungo ninggal crito
Mergo tresnoku wis sudo gawe loro
Mung iso dedungo kowe urip mulyo
Bahagia karo wong liyo

Aku neng kene noto urip dewe
Senajan kowe mung nyepeleake
Tekan semene aku ngaboti kowe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo Mp3 Gratis, download mp3 Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo, download musik Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo, download Video Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo, Relawan Asmara Ft Ceindy Almanda Lungo mp4
Download Lagu