Damara De Salah Tompo Lagu MP3 dan Video Download

Damara De Salah Tompo

Gambar Damara De Salah Tompo

Listen: 2.5K

Date: 12 Mar 2021

Duration: 5:28

Likes: 242

Damara De Salah Tompo Video :

Description:

Damara De Salah Tompo, Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah bengen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti

Seng eleng tah bengen ambi janjine
Masio paran sing arep ningal ne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti

Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh seng ngerti

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo

Sing ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Ojo salah tompo ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong liyo

Sing ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Mergo mung riko hang isun welasi...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Damara De Salah Tompo Mp3 Gratis, download mp3 Damara De Salah Tompo, download musik Damara De Salah Tompo, download Video Damara De Salah Tompo, Damara De Salah Tompo mp4
Download Lagu