Vita Alvia Nutupi Laraku Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Nutupi Laraku

Gambar Vita Alvia Nutupi Laraku

Listen: 50.2K

Date: 16 Nov 2020

Duration: 6:08

Likes: 1.6K

Vita Alvia Nutupi Laraku Video :

Description:

Vita Alvia Nutupi Laraku, Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo ning atiku
Sing rung kulino

Terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Nutupi Laraku Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Nutupi Laraku, download musik Vita Alvia Nutupi Laraku, download Video Vita Alvia Nutupi Laraku, Vita Alvia Nutupi Laraku mp4
Download Lagu