Yo Wis Ilux Id Lagu MP3 dan Video Download

Yo Wis Ilux Id

Gambar Yo Wis Ilux Id

Listen: 12.5K

Date: 08 Jan 2021

Duration: 5:05

Likes: 495

Yo Wis Ilux Id Video :

Description:

Yo Wis Ilux Id, Yowis ben dadi kenangan
Yowis mung ning angan angan
Tresno sing tak gadang
Mung mandeg ning tengah dalan
Aku kowe wes ora sejalan

Yowis ben dadi cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis

Aku kangen ning mung tak pendem
Nangis
Mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku kabeh wes tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kowe
Snajan sak onone
Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora nduwe
Kowe nganti tego ninggalake
Snajan atiku wes ajur mumur
Tetep kudu bersukur
Kabeh wes ono sing ngatur

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yo Wis Ilux Id Mp3 Gratis, download mp3 Yo Wis Ilux Id, download musik Yo Wis Ilux Id, download Video Yo Wis Ilux Id, Yo Wis Ilux Id mp4
Download Lagu