Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae Lagu MP3 dan Video Download

Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae

Gambar Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae

Listen: 5.8K

Date: 16 Nov 2020

Duration: 5:58

Likes: 447

Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae Video :

Description:

Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae, Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten matur nuwon

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten matur nuwon

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae Mp3 Gratis, download mp3 Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae, download musik Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae, download Video Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae, Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dhevy Geranium Reggae mp4
Download Lagu