Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Lagu MP3 dan Video Download

Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane

Gambar Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane

Listen: 29.6K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 6:28

Likes: 2.7K

Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Video :

Description:

Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten matur nuwon

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten matur nuwon

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Mp3 Gratis, download mp3 Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, download musik Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, download Video Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, Tasya Rosmala Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane mp4
Download Lagu