Ricoklat Terminal Tawangsari Lagu MP3 dan Video Download

Ricoklat Terminal Tawangsari

Gambar Ricoklat Terminal Tawangsari

Listen: 6.1K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 3:54

Likes: 329

Ricoklat Terminal Tawangsari Video :

Description:

Ricoklat Terminal Tawangsari, Udan ning mongso ketigo
Ngelengke tresnaku
Ono kabar opo iki
Lungamu wis sewindu

Tak cobo ngelalekke
Tansah eling wae
Kepiye coro hapuse roso
Lan kenangane

Reff:
Terminal tawangsari
Kowe ra bali–bali
Lungamu ra koyo pamitmu

Angkuta nomer siji
Kuwi sing tak enteni
Ning kursi terminal tawangsari

Lungamu isih
Nyimpen kenangan
Tekamu nggowo undangan

Ambyar atiku ambyar
Tego tenan
Wis ra ndue perasaan

Reff:
Terminal tawangsari
Kowe ra bali–bali
Lungamu ra koyo pamitmu

Angkuta nomer siji
Kuwi sing tak enteni
Ning kursi terminal tawangsari

Terminal tawangsari
Kowe ra bali–bali
Lungamu ra koyo pamitmu

Angkuta nomer siji
Kuwi sing tak enteni
Ning kursi terminal tawangsari
Kutho sukoharjo sing tak tresnani..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ricoklat Terminal Tawangsari Mp3 Gratis, download mp3 Ricoklat Terminal Tawangsari, download musik Ricoklat Terminal Tawangsari, download Video Ricoklat Terminal Tawangsari, Ricoklat Terminal Tawangsari mp4
Download Lagu