Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De Lagu MP3 dan Video Download

Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De

Gambar Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De

Listen: 289.9K

Date: 22 Jan 2021

Duration: 7:01

Likes: 19.2K

Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De Video :

Description:

Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De, Lintang ing wengi
Ngelingke ati iki
Kowe sing paling tak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro
Ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandinganku ro koe
Lungo pancen wis kudu lungo

Reff:
Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Hoo aaa
Oowo aaaaa

Senajan loro
Ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandinganku ro koe
Lungo pancen wis kudu lungo

Reff:
Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Kabeh cen raiso dilalekke
Tapi carane mung siji ngikhlaske
Mugo ndang cepet oleh gantine
Mergo takdir jodo wes ono garise hoo

Reff:
Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De Mp3 Gratis, download mp3 Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De, download musik Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De, download Video Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De, Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De mp4
Download Lagu