Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium Lagu MP3 dan Video Download

Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium

Gambar Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium

Listen: 2.5K

Date: 15 Oct 2020

Duration: 4:26

Likes: 242

Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium Video :

Description:

Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium, Uwes ojo nakal sayang
Aku wes towo kelaran
Ngerti kowe seneng ganjen
Marang wong wadon liyan

Wes cukup nglarani aku
Aku njalok tulus atimu
Sayang aku.. ngelem aku
Ning sandingmu

Loro rasane ati.. mergo kowe
Perhatiane.. nang liane
Bola bali nglarani.. kesel ati
Sing tak rasakke.. marang kowe

Mergo kowe.. sing tak sayangi
Mung karo kowe.. uripku iki

Uwes ojo nakal sayang
Aku wes towo kelaran
Ngerti kowe seneng ganjen
Marang wong wadon liyan

Wes cukup nglarani aku
Aku njalok tulus atimu
Sayang aku.. ngelem aku
Ning sandingmu

Mergo kowe.. sing tak sayangi
Mung karo kowe.. uripku iki

Uwes ojo nakal sayang
Aku wes towo kelaran
Ngerti kowe seneng ganjen
Marang wong wadon liyan

Wes cukup nglarani aku
Aku njalok tulus atimu
Sayang aku.. ngelem aku
Ning sandingmu

Uwes ojo nakal sayang
Aku wes towo kelaran
Ngerti kowe seneng ganjen
Marang wong wadon liyan

Wes cukup nglarani aku
Aku njalok tulus atimu
Sayang aku.. ngelem aku
Ning sandingmu
Sayang aku.. ngelem aku
Ning sandingmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium Mp3 Gratis, download mp3 Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium, download musik Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium, download Video Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium, Ojo Nakal Sayang Dhevy Geranium Cipt Afandi Geranium mp4
Download Lagu