Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane

Gambar Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane

Listen: 103.4K

Date: 07 Oct 2020

Duration: 6:19

Likes: 4K

Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Video :

Description:

Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten
Matur nuwon

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, download musik Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, download Video Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane, Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane mp4
Download Lagu