Chds Lumpuh Atine Lagu MP3 dan Video Download

Chds Lumpuh Atine

Gambar Chds Lumpuh Atine

Listen: 2.5K

Date: 13 Oct 2020

Duration: 6:04

Likes: 358

Chds Lumpuh Atine Video :

Description:

Chds Lumpuh Atine, Jerune roso tresnoku
Durong iso ngalahi egomu
Roso penuh kasih sayang
Jerih payah le berjuang
Kau sia-siakan

Aku duweni atimu
Aku duweni rogomu
Nanging koe mileh de'e
Ninggalke aku dewe
Dadi lumpuh atine

Reff :
Sak jembare.. dunyo
Tetep bakal ono
Seng biso ngganteni
Posisimu saiki

Ora bakal aku ambyar
Aku yakin iso tegar
Senadyan.. atiku kelaran

Aku duweni atimu
Aku duweni rogomu
Nanging koe mileh de'e
Ninggalke aku dewe
Dadi lumpuh atine

Reff :
Jujur aku.. gelo tenan
Tresnoku tok nggo dolanan
Koe ra tau ngerti
Yen aku iki gemati

Nanging.. balesanmu kok
Gawe atiku ambyar
Marai.. awak dewe bubar

Sak jembare.. dunyo
Tetep bakal ono
Seng biso ngganteni
Posisimu saiki

Ora bakal aku ambyar
Aku yakin iso tegar
Senadyan.. atiku kelaran

Sak jembare.. dunyo
Tetep bakal ono
Seng biso ngganteni
Posisimu saiki

Ora bakal aku ambyar
Aku yakin iso tegar
Senadyan.. atiku kelaran
Senadyan.. atiku kelaran
Senadyan.. atiku kelaran
Huu.. uuu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Chds Lumpuh Atine Mp3 Gratis, download mp3 Chds Lumpuh Atine, download musik Chds Lumpuh Atine, download Video Chds Lumpuh Atine, Chds Lumpuh Atine mp4
Download Lagu