Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco

Gambar Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco

Listen: 753

Date: 16 Oct 2020

Duration: 4:55

Likes: 116

Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco Video :

Description:

Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco, Carku pekco pacarku dipek konco
Carku peknggo pacarku dipek tonggo

Piye carane anggonku ngelalekno
Tunggal sak ndeso lewat ngarepku
Ketemu sakbendino
Aku seng berjuang koncoku seng disayang
Aku yang berkorban temanku yang mendapatkan

Kedua orang yang kupercaya
Kusangka dia akan setia
Ternyata mendua kukecewa
Mungkin suatu saat kamu kan merasakannya

Tak gawe tenanan malah mbok nggo dolanan
Pancene awakmu ora kenek dieman yoo
Wes masa bodo ra tak anggep jodo
Timbang karo kowe luwih becik aku dewe

Wes seng uwes yo uwes
Seng durung ojo sampek ngelakoni
Creto tresno koyo aku

Dikhianati teman
Diselingkuhin pacar
Kucoba bersabar
Semoga engkau sadar

Carku pekco pacarku dipek konco
Carku peknggo pacarku dipek tonggo

Piye carane anggonku ngelalekno
Tunggal sak ndeso lewat ngarepku
Ketemu sakbendino
Aku seng berjuang koncoku seng disayang
Aku yang berkorban temanku yang mendapatkan

Kedua orang yang kupercaya
Kusangka dia akan setia
Ternyata mendua kukecewa
Mungkin suatu saat kamu kan merasakannya

Tak gawe tenanan malah mbok nggo dolanan
Pancene awakmu ora kenek dieman yoo
Wes masa bodo ra tak anggep jodo
Timbang karo kowe luwih becik aku dewe

Wes seng uwes yo uwes
Seng durung ojo sampek ngelakoni
Creto tresno koyo aku

Dikhianati teman
Diselingkuhin pacar
Kucoba bersabar
Semoga engkau sadar

Wes seng uwes yo uwes
Seng durung ojo sampek ngelakoni
Creto tresno koyo aku

Dikhianati teman
Diselingkuhin pacar
Kucoba bersabar
Semoga engkau sadar

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco, download musik Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco, download Video Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco, Happy Asmara Carkupekco Pacarku Dipek Konco mp4
Download Lagu