Akustik Westprog Cacat Ati Lagu MP3 dan Video Download

Akustik Westprog Cacat Ati

Gambar Akustik Westprog Cacat Ati

Listen: 1.9K

Date: 31 Dec 2020

Duration: 6:14

Likes: 230

Akustik Westprog Cacat Ati Video :

Description:

Akustik Westprog Cacat Ati, Tumetese eluh motoku iki
Yen weruh esem lan guyumu
Manise awakmu bedo karo lakumu
Kowe ninggal aku nuruti egomu

Cerito iki nyadarke awakku
Ben aku nglilakke tresnomu
Raiso nuruti kowe
Opo seng mbok karepke
Tak simpen neng ati seng tau nglarani

Wingi janjine ameh ngancani
Tapi akhire nglarani
Milih tresno lio ninggalke loro
Wes ajur nyesek neng ndodo

Reff:
Ojo segampang kui ninggalke aku
Mbasan kowe kenal de'e
Aku mbok luwehke
Mergo kahanan urepku
Ratau dadi karepmu
Ajur tanpo awakmu

Ora kepikiran dadi koyo ngene
Tresno kowe kongene rasane
Jarene ameh ngancani
Nyatane ngeliyo ning mburi
Nglalekke kabeh iki

Ha a a a

Wingi janjine ameh ngancani
Tapi akhire nglarani
Milih tresno lio ninggalke loro
Wes ajur nyesek neng ndodo

Reff:
Ojo segampang kui ninggalke aku
Mbasan kowe kenal de'e
Aku mbok luwehke
Mergo kahanan urepku
Ratau dadi karepmu
Ajur tanpo awakmu

Ora kepikiran dadi koyo ngene
Tresno kowe kongene rasane
Jarene ameh ngancani
Nyatane ngeliyo ning mburi
Nglalekke kabeh iki

Andaikan kowe wingi ora neng ati
Aku rabakal loro kepati-pati
Ojo pernah kowe bali, ojo nggoleki
Aku wes cacat ati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Akustik Westprog Cacat Ati Mp3 Gratis, download mp3 Akustik Westprog Cacat Ati, download musik Akustik Westprog Cacat Ati, download Video Akustik Westprog Cacat Ati, Akustik Westprog Cacat Ati mp4
Download Lagu