Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci Lagu MP3 dan Video Download

Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci

Gambar Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci

Listen: 2.4K

Date: 12 Apr 2021

Duration: 5:09

Likes: 209

Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci Video :

Description:

Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci, Sing do nduwe duso podo dileburno
Sing do sugih bondo podo do elingo
Ndunyo wis tuwo

Witing mulyo jalaran seko ndedungo
Gusti kulo gadah luput nyuwun ngapuro

Reff:
Wulan poso iki ayo podo ngibadah
Podo nggolek sangu urip ning alam barzah
Mulo do elingo
Urip ning ndunyo mung sedelo

Wulan suci iki ayo bareng do ngaji
Ayo do ngelingi sesok bakale mati
Pinaringan gusti ibadah kulo dijabahi

Sing do nduwe duso podo dileburno
Sing do sugih bondo podo do elingo
Ndunyo wis tuwo

Witing mulyo jalaran seko ndedungo
Gusti kulo gadah luput nyuwun ngapuro

Reff:
Wulan poso iki ayo podo ngibadah
Podo nggolek sangu urip ning alam barzah
Mulo do elingo
Urip ning ndunyo mung sedelo

Wulan suci iki ayo bareng do ngaji
Ayo do ngelingi sesok bakale mati
Pinaringan gusti ibadah kulo dijabahi
O oh

Wulan poso iki ayo podo ngibadah
Podo nggolek sangu urip ning alam barzah
Mulo do elingo
Urip ning ndunyo mung sedelo

Wulan suci iki ayo bareng do ngaji
Ayo do ngelingi sesok bakale mati
Pinaringan gusti ibadah kulo dijabahi
Ibadah kulo dijabahi wo..oo huu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci Mp3 Gratis, download mp3 Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci, download musik Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci, download Video Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci, Hjr X Deva Kusuma Wulan Suci mp4
Download Lagu