Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale Lagu MP3 dan Video Download

Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale

Gambar Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale

Listen: 34.1K

Date: 07 Nov 2020

Duration: 3:29

Likes: 1K

Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale Video :

Description:

Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale, Mas pareno sayang
Saiki aku wes penak tenan
Sandang pangan ora kekurangan
Mergo saiki wis dadi biduan

Mas pareno sayang
Gayaku wis koyo wong gedongan
Mulo saiki ra kelingan
Karo kowe sing ndadekke biduan

Aku eling…
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling…
Biyen pancen dodol sego kucing
Tapi saiki dadi wong gede
Aku koyo kere munggah bale

Mas parano sayang
Senajan aku wis ora kelingan
Tulung aku didongaake
Moga-moga ra bakal dadi kere

Mas parano sayang
Biyen omahku jan elek tenan
Senajan ora biso nggo mbakar menyan
Ning saiki dadi omah gedongan

Mas parano sayang
Aku wis cidro karo sampeyan
Mulo saiki ora kelingan
Karo kowe sing ndadike biduan

Aku eling…
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling…
Biyen pancen dodol sego kucing
Aku saiki dadi wong gede
Aku koyo kere munggah bale

Aku koyo kere munggah bale

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale Mp3 Gratis, download mp3 Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale, download musik Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale, download Video Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale, Yeyen Vivia Kere Munggah Mbale mp4
Download Lagu