Ratu Ning Atiku Andrey Arief Lagu MP3 dan Video Download

Ratu Ning Atiku Andrey Arief

Gambar Ratu Ning Atiku Andrey Arief

Listen: 2.7K

Date: 02 Nov 2020

Duration: 4:37

Likes: 144

Ratu Ning Atiku Andrey Arief Video :

Description:

Ratu Ning Atiku Andrey Arief, Keroso ning dodo, katresnanku iki
Endahe tresnamu tanpo tak nyono
Gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
Manise esemmu nggawe bungah ning atiku

Ku pengen mabur karo sliramu
Ngukir katresnan ning langit biru
Ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
Mbangun katresnan bareng urip bebrayan

Sawangen aku, rungokno sworo atiku
Opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
Donyoku sing peteng, saiki wis padang
Ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku

Ku pengen mabur karo sliramu
Ngukir katresnan ning langit biru
Ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
Mbangun katresnan bareng urip bebrayan

Reff:
Gusti bukakno lawang atine
Nerimo aku opo anane
Kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
Aku janji bakal terus setyo selawase

Aku wis ra nduwe kekuatan
Ngempet kangenku wis gede tenan
Trimonen tresnoku, dadio pacarku
Mugo kowe sing dadi ratu ning atiku

Reff:
Gusti bukakno lawang atine
Nerimo aku opo anane
Kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
Aku janji bakal terus setyo selawase

Aku wis ra nduwe kekuatan
Ngempet kangenku wis gede tenan
Trimonen tresnoku, dadio pacarku
Mugo kowe sing dadi ratu ning atiku
Mugo kowe sing dadi ratu ning atiku
Mugo kowe sing dadi ratu ning atiku
Dadi ratu ning atiku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ratu Ning Atiku Andrey Arief Mp3 Gratis, download mp3 Ratu Ning Atiku Andrey Arief, download musik Ratu Ning Atiku Andrey Arief, download Video Ratu Ning Atiku Andrey Arief, Ratu Ning Atiku Andrey Arief mp4
Download Lagu