Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang

Gambar Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang

Listen: 38.4K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 5:48

Likes: 1.5K

Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang Video :

Description:

Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang, Ning ati isih kelingan
Loro amergo kelangan
Tresnomu kui mung kiasan
Tak anti-anti jebul mbok blenjani
Janji bebrayan amung ning lathi

Sopo sing ora loro
Di tinggal naliko tresno
Ora eleng mbiyene semono
Opo sih kurang kebak wangi tresno
Jebul ning mburiku kowe ngeliyo

Mbiyen disayang-sayang
Ning saiki tresnoku mbok buang
Ra ngiro yen ngene akhire
Saiki sing tak tresno wis milih liyane

Mbiyen disayng-sayang
Ning saiki tresnamu sing ilang
Ra ngiro yen ngene akhire
Saiki dewe-dewe yo wis tak iklasne

Sopo sing ora loro
Di tinggal naliko tresno
Ora eleng mbiyene semono
Opo sih kurang kebak wangi tresno
Jebul ning mburiku kowe ngeliyo

Mbiyen disayang-sayang
Ning saiki tresnoku mbok buang
Ra ngiro yen ngene akhire
Saiki sing tak tresno wis milih liyane

Mbiyen disayng-sayang
Ning saiki tresnamu sing ilang
Ra ngiro yen ngene akhire
Saiki dewe-dewe yo wis tak iklasne

Mbiyen disayang-sayang
Ning saiki tresnoku mbok buang
Ra ngiro yen ngene akhire
Saiki sing tak tresno wis milih liyane

Mbiyen disayng-sayang
Ning saiki tresnamu sing ilang
Ra ngiro yen ngene akhire
Saiki dewe-dewe yo wis tak iklasne

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang, download musik Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang, download Video Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang, Safira Inema Mbiyen Disayang Sayang mp4
Download Lagu