Happy Asmara Purik Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Purik

Gambar Happy Asmara Purik

Listen: 142.8K

Date: 26 Dec 2020

Duration: 4:29

Likes: 8.1K

Happy Asmara Purik Video :

Description:

Happy Asmara Purik, Wengi iki ora penak atiku
Kelap kelip ra iso merem mripatku
Biasane kowe ono sandingku
Aku turu tanganmu ngelus rambutku

Ku sendirian tidur kedinginan
Menunggu kamu tak pulang pulang
Setiap malam aku kesepian
Hanya ditemani nyamuk nyamuk yang nakal

Aku ra iso turu
Yen ora mbok uru-uru
Mata tak dapat terpejam
Bila nggak kamu sayang
Bukalah dadaku
Tresnoku hanya kamu
Yen kowe ra percoyo
Mangano godong telo

Reff:
Sayang kowe ndang balio
Aku ra iso turu
Tanpa kamu ada disampingku

Sayang aku kan berjanji
Ora bakal lali
Njaluk opo tak turuti

Se..purane yen aku iki salah
Kowe kangen tapi ora tak reken
Kowe purik ning omahe bu lek
Nggowo menthok, bebek karo pitek

Ku sendirian tidur kedinginan
Menunggu kamu tak pulang pulang
Setiap malam aku kesepian
Hanya ditemani nyamuk nyamuk yang nakal

Aku ra iso turu
Yen ora mbok uru-uru
Mata tak dapat terpejam
Bila nggak kamu sayang
Bukalah dadaku
Tresnoku hanya kamu
Yen kowe ra percoyo
Mangano godong telo

Reff:
Sayang kowe ndang balio
Aku ra iso turu
Tanpa kamu ada disampingku

Sayang aku kan berjanji
Ora bakal lali
Njaluk opo tak turuti ho

Sayang kowe ndang balio
Aku ra iso turu
Tanpa kamu ada disampingku

Sayang aku kan berjanji
Ora bakal lali
Njaluk opo tak turuti..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Purik Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Purik, download musik Happy Asmara Purik, download Video Happy Asmara Purik, Happy Asmara Purik mp4
Download Lagu