Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version Lagu MP3 dan Video Download

Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version

Gambar Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version

Listen: 105.7K

Date: 23 Jan 2021

Duration: 4:26

Likes: 8.2K

Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version Video :

Description:

Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version, Dek masio sainganku koncoku dewe
Sugih sugih luwih ganteng seko aku
Aku panggah ra mundur dek
Modal nekat mencintaimu
Los sak kabeh e
Pokok e aku tetep panggah mencintaimu
Wani ngeyel dek, wani nekat, wani ajur
Demi kowe

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku (a..hoa..ho..a)
Sak entek e nyawaku ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Nduwe ku mung roso tresno
Dudu setumpuk bondo
Nekat mencintaimu kui wis dadi prinsipku
Ngenei perhatian ngenei kasih sayang
Berjalan nya waktu mugo-mugo koe dadi nyaman

Cintaku wis kadung mapan
Penuh doa harapan
Berpaling dari hatimu itu tidak akan
Nek ra koe ra wae aku emoh liyane
Tetep konsisten mencintaimu selawase

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku (a..hoa..ho..a)
Sak entek e nyawaku ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Aku panggah tetep ngeyel
Masio cinta koe angel
Raurusan sainganku mung konco cedakku
Aku ra bakal mundur ati wis kadung njegur
Wani ngeyel, wani perih, wani mumet, wani ajur

Sak pedote nafas iki, sak enteke nyawa iki
Tresnaku ra pindah ati dirimu sing tak tenani
Janji bakalan tak jogo nganti nyowo iki lungo
Tresnoku ora mungkin, ora mungkin ngeliyo

Sing tak suwun mung siji
Koe sing gemati
Jogonen ati iki
Ojo nganti aku mbok larani
Tulong jaganen aku
Tulong jogo tresnoku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku (a..hoa..ho..a)
Sak entek e nyawaku ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku (a..hoa..ho..a)
Sak entek e nyawaku ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version Mp3 Gratis, download mp3 Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version, download musik Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version, download Video Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version, Ndx Aka Angin Dalu Hiphop Dangdut Version mp4
Download Lagu