Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh Lagu MP3 dan Video Download

Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh

Gambar Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh

Listen: 14K

Date: 25 Jan 2021

Duration: 4:53

Likes: 294

Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh Video :

Description:

Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh, Menengo wae, lungguho ning jejerku
Opo sing ko karepno, bakal tak turuti
Cukup mung jogo diri, cukup mung jogo ati
Jo sampe kau menghilang, lalu pergi

Coboen wae goleko ning mburiku
Wong wadon temen tresno ning sliramu
Mungkin ono gantine, sing luweh teko aku
Nanging yakin tresnoku paling jeru

Rungokno aku, tresnoku ra bakal ilang selawase
Aku tenan sayang karo kowe
Percoyo aku, tresnoku rabakal lekang oleh waktu
Nganti kapan tetep ning sliramu

Ngertio kabeh nggo awakmu

Coboen wae goleko ning mburiku
Wong wadon temen tresno ning sliramu
Mungkin ono gantine, sing luweh teko aku
Nanging yakin tresnoku paling jeru

Rungokno aku, tresnoku ra bakal ilang selawase
Aku tenan sayang karo kowe
Percoyo aku, tresnoku rabakal lekang oleh waktu
Nganti kapan tetep ning sliramu

Rungokno aku, tresnoku ra bakal ilang selawase
Aku tenan sayang karo kowe
Percoyo aku, tresnoku rabakal lekang oleh waktu
Nganti kapan tetep ning sliramu

Ngertio kabeh nggo awakmu
Ngertio kabeh nggo awakmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh Mp3 Gratis, download mp3 Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh, download musik Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh, download Video Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh, Elsa Safira Ft Om Nirwana Tresnoku Paling Jeruh mp4
Download Lagu