Lara Silvy Sepiro Gedene Lagu MP3 dan Video Download

Lara Silvy Sepiro Gedene

Gambar Lara Silvy Sepiro Gedene

Listen: 41.6K

Date: 03 Feb 2021

Duration: 4:50

Likes: 409

Lara Silvy Sepiro Gedene Video :

Description:

Lara Silvy Sepiro Gedene, Yen pancen wis wayahe pisah
Yen wis ra keno diobah
Kakune atimu bundere tekadmu, sayang

Sing penting aku wis usaha
Tuk memperjuangkan kita
Tak belani ngalah tapi apalah daya

Sepiro gedene seh salahe
Ngentek gawe kowe ilfeel sawangane
Aku wis pasrah nanging gak gelem pisah

Mosok sih ra iso kowe ngedemke
Pikire masiyo gur sedelo wae
Noleho rene kanggo sing terkhire

Sing penting aku wis usaha
Tuk memperjuangkan kita
Tak belani ngalah tapi apalah daya

Sepiro gedene seh salahe
Ngentek gawe kowe ilfeel sawangane
Aku wis pasrah nanging gak gelem pisah

Mosok sih ra iso kowe ngedemke
Pikire masiyo gur sedelo wae
Noleho rene kanggo sing terkhire

Sepiro gedene seh salahe
Ngentek gawe kowe ilfeel sawangane
Aku wis pasrah nanging gak gelem pisah

Mosok sih ra iso kowe ngedemke
Pikire masiyo gur sedelo wae
Noleho rene kanggo sing terkhire

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lara Silvy Sepiro Gedene Mp3 Gratis, download mp3 Lara Silvy Sepiro Gedene, download musik Lara Silvy Sepiro Gedene, download Video Lara Silvy Sepiro Gedene, Lara Silvy Sepiro Gedene mp4
Download Lagu