Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik Lagu MP3 dan Video Download

Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik

Gambar Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik

Listen: 5.3K

Date: 13 Apr 2021

Duration: 4:39

Likes: 280

Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik Video :

Description:

Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik, Teman ojo susah dewe'an
Kabeh masalah mesti ono dalan
Senadyan ati rasane ora karuan
Ojo nganti salah ambil keputusan

Sabar mungkin dudu jodone
Dongakne wae
Mugo oleh sing luweh gede (cintane..)
Deknen pengen rodo papat
Duemu ming semangat
Rasah dipeksakke timbang pedot kolore

Reff:
Ayo lungo bareng konco sak rombongan
Muter muter nganti tekan pasar kembang
Ngarep mburi kiwo tengen keh godaan
Mugo kuat iman

Yen pikirmu peteng jo lali hiburan
Yen wetengmu luwe ojo lali mangan
Rasah sepaneng atine sing tenang
Gusti paring dalan

Sabar mungkin dudu jodone
Dongakne wae
Mugo oleh sing luweh gede (cintane..)
Deknen pengen rodo papat
Duemu ming semangat
Rasah dipeksakke timbang pedot kolore

Reff:
Ayo lungo bareng konco sak rombongan
Muter muter nganti tekan pasar kembang
Ngarep mburi kiwo tengen keh godaan
Mugo kuat iman

Yen pikirmu peteng jo lali hiburan
Yen wetengmu luwe ojo lali mangan
Rasah sepaneng atine sing tenang
Gusti paring dalan

Ayo lungo bareng konco sak rombongan
Muter muter nganti tekan pasar kembang
Ngarep mburi kiwo tengen keh godaan
Mugo kuat iman

Yen pikirmu peteng jo lali hiburan
Yen wetengmu luwe ojo lali mangan
Rasah sepaneng atine sing tenang
Gusti paring dalan
Rasah sepaneng atine sing tenang
Gusti paring dalan
Rasah sepaneng atine sing tenang
Gusti paring dalan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik Mp3 Gratis, download mp3 Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik, download musik Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik, download Video Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik, Kuat Iman Evan Loss Feat Andri Ttm Akustik mp4
Download Lagu