Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow Lagu MP3 dan Video Download

Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow

Gambar Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow

Listen: 5.1K

Date: 22 Nov 2020

Duration: 6:27

Likes: 301

Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow Video :

Description:

Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow, Sekirane riko wes sing demen maning
Lilo sun lilo riko lalekno
Sekirane riko wes duwe liyane
Sing paran paran ison riko tinggal

Dienggo paran dwe demenan
Kadong atine kanggo wong liyan

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Sekirane riko wes sing demen maning
Lilo sun lilo riko lalekno
Sekirane riko wes duwe liyane
Sing paran paran ison riko tinggal

Dienggo paran dwe demenan
Kadong atine kanggo wong liyan

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow Mp3 Gratis, download mp3 Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow, download musik Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow, download Video Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow, Dj Kacang Lali Kulite Vita Alvia Remix Slow mp4
Download Lagu