Northsle Legowo Lagu MP3 dan Video Download

Northsle Legowo

Gambar Northsle Legowo

Listen: 1.8K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 5:10

Likes: 202

Northsle Legowo Video :

Description:

Northsle Legowo, Aku iseh kelingan
Naliko slirahmu ngomong ro aku
Jaremu arep ngancani
Bebrayan tekan ning pati

Nanging janji gari janji
Kabeh mau mbok belnjani
Koe malah lungo
Nyanding karo wong liyo

Aku wes berjuang
Nanging ora pernah kok sawang

Reff:
Pangapurane yen aku durung biso
Dadi koyo opo sing mbok karepno
Ati ikhlas lan trimo legowo
Yen pancen dalane
Tresnoku iki raiso dipeksakke

Nanging janji gari janji
Kabeh mau mbok belnjani
Koe malah lungo
Nyanding karo wong liyo

Aku wes berjuang
Nanging ora pernah kok sawang

Reff:
Pangapurane yen aku durung biso
Dadi koyo opo sing mbok karepno
Ati ikhlas lan trimo legowo
Yen pancen dalane
Tresnoku iki raiso dipeksakke

Pangapurane yen aku durung biso
Dadi koyo opo sing mbok karepno
Ati ikhlas lan trimo legowo
Yen pancen dalane
Tresnoku iki raiso dipeksakke
Tresnoku iki raiso dipeksakke..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Northsle Legowo Mp3 Gratis, download mp3 Northsle Legowo, download musik Northsle Legowo, download Video Northsle Legowo, Northsle Legowo mp4
Download Lagu