Shepin Misa Treteg Lembu Peteng Lagu MP3 dan Video Download

Shepin Misa Treteg Lembu Peteng

Gambar Shepin Misa Treteg Lembu Peteng

Listen: 14.3K

Date: 12 Apr 2021

Duration: 6:54

Likes: 312

Shepin Misa Treteg Lembu Peteng Video :

Description:

Shepin Misa Treteg Lembu Peteng, Ning kuto tulungagung
Dalan iki ngelengke
Atiku bingung mikirne
Tresnamu sing ilang
Ning tretek lembu peteng
Tulungagung
Tansah eling saben aku nyawang
Kopi cete sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semende pundaku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Ning tretek lembu peteng
Kowe janji tresnamu sing gede ora
Bakal lali nanging nyatane kowe
Cidro ing janji marang aku
Sing tansah setiyo ngenteni
Tretek lembu peteng iki
Dadi saksi tresnamu sing gede
Ora bakal lali
Panggung rejo pabrik gulo
Mojo panggung kowe cidro janji
Marang gusti sing agung

Tansah eling saben aku nyawang
Kopi cete sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semende pundaku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Ning tretek lembu peteng kowe janji
Tresnamu sing gede ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni
Tretek lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu seng gede ora bakal lali
Paggung rejo pabrik gulo mojo panggung
Kowe cidro janji marang gusti sing agung

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shepin Misa Treteg Lembu Peteng Mp3 Gratis, download mp3 Shepin Misa Treteg Lembu Peteng, download musik Shepin Misa Treteg Lembu Peteng, download Video Shepin Misa Treteg Lembu Peteng, Shepin Misa Treteg Lembu Peteng mp4
Download Lagu