Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo

Gambar Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo

Listen: 26.1K

Date: 20 Nov 2020

Duration: 4:45

Likes: 848

Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo Video :

Description:

Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo, Iso ngendang ra iso nyuling
Iso nyawang ra iso nyanding
Nandur jambu tukule mlinjo
Sing dirindu wes duwe bojo

Nyangking ember ngiwo nengen
Lungguh jejer nggo tombo kangen
Tuku lombok kurang duwite
Jarene simbok durung jodone

Rasane loro ati, nyawang kowe wes rabi
Kadung tresno ora biso duweni
Kowe tak sayang sayang, aku ra keduman

Nandur pari dipageri boto
Kadung tak pacari, dirabi wong liyo
Loro atiku, rasane loro

Godong klopo godonge pari
Nganti tuwo aku ra bakal lali
Hanya dirimu yang ku sayangi

Iso ngendang ra iso nyuling
Iso nyawang ra iso nyanding
Nandur jambu tukule mlinjo
Sing dirindu wes duwe bojo

Nyangking ember ngiwo nengen
Lungguh jejer nggo tombo kangen
Tuku lombok kurang duwite
Jarene simbok durung jodone

Rasane loro ati, nyawang kowe wes rabi
Kadung tresno ora biso duweni
Kowe tak sayang sayang, aku ra keduman

Nandur pari dipageri boto
Kadung tak pacari, dirabi wong liyo
Loro atiku, rasane loro

Godong klopo godonge pari
Nganti tuwo aku ra bakal lali
Hanya dirimu yang ku sayangi

Nandur pari dipageri boto
Kadung tak pacari, dirabi wong liyo
Loro atiku, rasane loro

Godong klopo godonge pari
Nganti tuwo aku ra bakal lali
Hanya dirimu yang ku sayangi

Hanya dirimu yang ku sayangi

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo, download musik Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo, download Video Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo, Syahiba Saufa Sing Di Rindu Wis Due Bojo mp4
Download Lagu