Balungan Kere Voc Ardha Tatu Lagu MP3 dan Video Download

Balungan Kere Voc Ardha Tatu

Gambar Balungan Kere Voc Ardha Tatu

Listen: 15.9K

Date: 18 Nov 2020

Duration: 5:23

Likes: 1.5K

Balungan Kere Voc Ardha Tatu Video :

Description:

Balungan Kere Voc Ardha Tatu, Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki, isih kelingan
Kowe seng tak anti-anti
Bebrayan tekaning pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki, mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk-sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
(nasibmu piye)
Kudu pisahan karo sliramu
(ngersa'ke)

Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane
Tresnoku mbok sepele'ke

Kudune kowe ngerteni
(ngerteni piye)
Kabeh mung titipane gusti
(duh gusti)

Senajan atiku wes bubrah
Kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Seng penting wani terus

Kabeh iki, mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk-sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
(nasibmu piye)
Kudu pisahan karo sliramu
(ngersa'ke)

Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane
Tresnoku mbok sepele'ke

Kudune kowe ngerteni
(ngerteni piye)
Kabeh mung titipane gusti
(duh gusti)

Senajan atiku wes bubrah
Kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan atiku wes bubrah
Kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Balungan Kere Voc Ardha Tatu Mp3 Gratis, download mp3 Balungan Kere Voc Ardha Tatu, download musik Balungan Kere Voc Ardha Tatu, download Video Balungan Kere Voc Ardha Tatu, Balungan Kere Voc Ardha Tatu mp4
Download Lagu