Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania Lagu MP3 dan Video Download

Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania

Gambar Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania

Listen: 204.6K

Date: 29 Jan 2021

Duration: 5:54

Likes: 2.8K

Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania Video :

Description:

Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania, Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi, rapengen mbaleni
Mario lehmu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi, rapengen mbaleni
Mario lehmu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati seng mbok paringi
Ora tak baleni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania Mp3 Gratis, download mp3 Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania, download musik Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania, download Video Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania, Sugeng Dalu Denny Caknan Meisita Lomania mp4
Download Lagu