Topik Sudirman Piyambakan Lagu MP3 dan Video Download

Topik Sudirman Piyambakan

Gambar Topik Sudirman Piyambakan

Listen: 1.8M

Date: 28 Feb 2018

Duration: 7:52

Likes: 19.6K

Topik Sudirman Piyambakan Video :

Description:

Topik Sudirman Piyambakan, Tak akoni atiku pancen nggonanmu
Rogoku pancen nggonanmu
Nanging kowe nggone wong liyo

Aku yo mung iso nangis
Loro dewe, lungo dewe
Piyambakan teng pundi-pundi

Aku wes nyobo lali
Kenanganku karo sliramu
Aku yo wes nyobo ikhlas
Ngikhlaske kowe karo wong liyo

Nyatane ikhlas kuwi ra gampang
Rono rene kesandung kenangan
Seprene aku ijek kelingan
Sayang saiki wes dadi mantan

Sayang saiki wes dadi mantan
Ra nyanding neng pelaminan

Tak akoni atiku pancen nggonanmu
Rogoku pancen nggonanmu
Nanging kowe nggone wong liyo
Aku yo mung iso nangis
Loro dewe, lungo dewe
Piyambakan teng pundi-pundi

Reff:

Aku ra nyongko ngopo koe milih lungo
Pas aku sayang-sayange
Pas aku cinta-cintane
Kowe milih ro wong liyo
Aku nang kene durung lilo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Topik Sudirman Piyambakan Mp3 Gratis, download mp3 Topik Sudirman Piyambakan, download musik Topik Sudirman Piyambakan, download Video Topik Sudirman Piyambakan, Topik Sudirman Piyambakan mp4
Download Lagu