Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo Lagu MP3 dan Video Download

Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo

Gambar Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo

Listen: 280.5K

Date: 02 Feb 2021

Duration: 5:03

Likes: 3.5K

Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo Video :

Description:

Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo, Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso karo sliramu
Padang langit iki malih
Dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek e
Sing mok sayang

Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang
Menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki
Mergo atimu wes di gawe
Ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe
Biso bahagia karo dek'e

Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek e
Sing mok sayang

Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang
Menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki
Mergo atimu wes di gawe
Ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe
Biso bahagia karo dek'e

Sing tak karepake mugo kowe
Biso bahagia karo dek'e

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo Mp3 Gratis, download mp3 Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo, download musik Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo, download Video Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo, Yeni Inka Ft New Pallapa Ati Sing Liyo mp4
Download Lagu