Cukup Semene Baen Anggun Pramudita Lagu MP3 dan Video Download

Cukup Semene Baen Anggun Pramudita

Gambar Cukup Semene Baen Anggun Pramudita

Listen: 66.9K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 5:27

Likes: 399

Cukup Semene Baen Anggun Pramudita Video :

Description:

Cukup Semene Baen Anggun Pramudita, Wis sing biso maning
Isun ngancani
Kadhung welase ati
Riko larani

Apuwo sun saiki kurang percoyo
Tulus welas hang tau sun elungno
Kudune riko biso njogo

Kurang paran ndane sun
Nyang awak riko
Sekabehe ikhlas sun korbano
Mentolo sing tau nganggep sun ono

Cukup semene baen loro
Hang isun rasakno
Sun sing kuwat
Ngenteni sadare riko

Reff:
Wis sing biso maning
Isun ngancani
Kadhung welase ati
Riko larani

Wis sing kiro biso
Isun mbalek maning
Mergo ati iki
Wis kadhung munting

Sepurane isun ninggalno riko
Cukup semene baen loro
Hang sun rasakno

Kurang paran ndane sun
Nyang awak riko
Sekabehe ikhlas sun korbano
Mentolo sing tau nganggep sun ono

Cukup semene baen loro
Hang isun rasakno
Sun sing kuwat
Ngenteni sadare riko

Reff:
Wis sing biso maning
Isun ngancani
Kadhung welase ati
Riko larani

Wis sing kiro biso
Isun mbalek maning
Mergo ati iki
Wis kadhung munting

Sepurane isun ninggalno riko
Cukup semene baen loro
Hang sun rasakno..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Cukup Semene Baen Anggun Pramudita Mp3 Gratis, download mp3 Cukup Semene Baen Anggun Pramudita, download musik Cukup Semene Baen Anggun Pramudita, download Video Cukup Semene Baen Anggun Pramudita, Cukup Semene Baen Anggun Pramudita mp4
Download Lagu