Alvi Ananta Tresno Anyar Lagu MP3 dan Video Download

Alvi Ananta Tresno Anyar

Gambar Alvi Ananta Tresno Anyar

Listen: 21.3K

Date: 29 Mar 2021

Duration: 5:33

Likes: 235

Alvi Ananta Tresno Anyar Video :

Description:

Alvi Ananta Tresno Anyar, Tetese banyu moto ning pipiku
Pertondo aku nangis mergo tresnomu
Tegone kowe ngapusi aku

Pingin ngaleh pingin muleh mbok gandoli
Yen pancen mati roso ndang ngomongo
Ojo mbok gawe atiku loro
Nangis batinku nyawang tresno anyarmu

Reff:
Yen pancen wis ra sayang
Mending aku mbok tinggal
Ojo digandoli
Koyo kelambi ning cantolan

Tresno sing wis dibangun
Saiki wis dadi bubur
Mergo ono tresno anyar
Sing saiki nyanding kowe

Loro dodoku yen nyawang sliramu
Kowe nggandeng tresno anyar
Ning sandingku

Tambah loro atiku
Yen nyawang sliramu
Aku mbok ijolne tresno anyarmu

Pingin ngaleh pingin muleh mbok gandoli
Yen pancen mati roso ndang ngomongo
Ojo mbok gawe atiku loro
Nangis batinku nyawang tresno anyarmu

Reff:
Yen pancen wis ra sayang
Mending aku mbok tinggal
Ojo digandoli
Koyo kelambi ning cantolan

Tresno sing wis dibangun
Saiki wis dadi bubur
Mergo ono tresno anyar
Sing saiki nyanding kowe

Yen pancen wis ra sayang
Mending aku mbok tinggal
Ojo digandoli
Koyo kelambi ning cantolan

Tresno sing wis dibangun
Saiki wis dadi bubur
Mergo ono tresno anyar
Sing saiki nyanding kowe

Loro dodoku yen nyawang sliramu
Kowe nggandeng tresno anyar
Ning sandingku

Tambah loro atiku
Yen nyawang sliramu
Aku mbok ijolne tresno anyarmu
Aku mbok ijolne tresno anyarmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Alvi Ananta Tresno Anyar Mp3 Gratis, download mp3 Alvi Ananta Tresno Anyar, download musik Alvi Ananta Tresno Anyar, download Video Alvi Ananta Tresno Anyar, Alvi Ananta Tresno Anyar mp4
Download Lagu