Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa Lagu MP3 dan Video Download

Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa

Gambar Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa

Listen: 84.6K

Date: 03 Apr 2021

Duration: 5:17

Likes: 1.9K

Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa Video :

Description:

Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa, Ha a a o o o ha a
Ha a a ha a aa

Ademe lereng lawu iseh podo
Nanging tresnamu uwis bedo
Ora koyo dek semono
Naliko iseh kebak ing dodo

Cemoro mangklung ono pinggir talogo
Tak tagih janjimu nanging koe ora kroso
Mung iso mendem ono ing njero dodo
Netraku nangis koyo nangis ludiro

He eeee eo oooo
Ha..a o ooo oo ooo oo

Reff:
Ombak ing banyu ngelengke aku karo sliramu
Seng mbiyen dadi papan purunging rasaku
Pundakku biyen seng dadi tadah tangismu
Saiki atiku mbok remuk dadi sewu

Tak larung rasaku ono telogo sarangan
Pengen ngilangke roso ati seng kelaran
Ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto
Wus tak larung roso loro kari nrimo aku lilo

Lereng argo lawu kang endah

Cemoro mangklung ono pinggir talogo
Tak tagih janjimu nanging koe ora kroso
Mung iso mendem ono ing njero dodo
Netraku nangis koyo nangis ludiro

He eeee o oooo
Ha..a o ooo oo oooo oo

Reff:
Ombak ing banyu ngelengke aku karo sliramu
Seng mbiyen dadi papan purunging rasaku
Pundakku biyen seng dadi tadah tangismu
Saiki atiku mbok remuk dadi sewu

Tak larung rasaku ono telogo sarangan
Pengen ngilangke roso ati seng kelaran
Ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto
Wus tak larung roso loro kari nrimo aku lilo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa Mp3 Gratis, download mp3 Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa, download musik Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa, download Video Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa, Arya Galih Sarangan Nglarung Rasa mp4
Download Lagu