Devi Aldiva Mandek Nangis Lagu MP3 dan Video Download

Devi Aldiva Mandek Nangis

Gambar Devi Aldiva Mandek Nangis

Listen: 9.1K

Date: 26 Jan 2021

Duration: 5:45

Likes: 502

Devi Aldiva Mandek Nangis Video :

Description:

Devi Aldiva Mandek Nangis, Pengen tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalne kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu iso ngelalekke rupane
Supoyo moto iki iso mandeg nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asad
Kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalne aku

Pengen tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalne kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu iso ngelalekke rupane
Supoyo moto iki iso mandeg nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asad
Kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalne aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Devi Aldiva Mandek Nangis Mp3 Gratis, download mp3 Devi Aldiva Mandek Nangis, download musik Devi Aldiva Mandek Nangis, download Video Devi Aldiva Mandek Nangis, Devi Aldiva Mandek Nangis mp4
Download Lagu